Wie zijn wij?
Eurosteriel Medical BV is een kleine organisatie en al gedurende vele jaren een gerenommeerde en toonaangevende leverancier van hoogwaardige en innovatieve medische producten voor de gezondheidszorg. Het werkgebied van Eurosteriel Medical BV beslaat de Nederlandse en Belgische markt en betreft met name de ziekenhuizen.

Wat zoeken we?
Door sterke groei van het bedrijf zoeken we voor het rayon Noordwest Nederland een

Accountmanager Buitendienst

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je lid van het Sales team en ben je verantwoordelijk voor het promoten en verkopen van de producten van Eurosteriel Medical BV. Jouw gesprekspartners zijn specialisten en verpleegkundigen in ziekenhuizen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verkooptargets in je rayon, voor het effectief benaderen van de doelgroepen en voor het opbouwen en uitbouwen van klantenrelaties en onderhouden van je netwerk. Belangrijk hiervoor is dat je actief op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen op het gebied van de producten in je rayon.
Daarnaast organiseer en verzorg je productdemonstraties/-trainingen aan specialisten en decision makers en vertegenwoordig je Eurosteriel Medical BV op beurzen, congressen en symposia.
Je maakt en bewaakt het rayonplan en analyseert je werkzaamheden en omzetresultaten en bespreekt deze met de Salesmanager. Dagelijks houd je de activiteiten en resultaten bij in het CRM-systeem.

Wie ben jij?
• Je hebt relevante ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de medische branche.
• Je hebt een afgeronde MBO opleiding en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
• Je woont in of nabij het rayon en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Presteren, realiseren en klantgerichtheid zijn voor jou interne drives en een optimistische kijk op het leven is je motto.

Wat bieden we je?
Een uitdagende, zelfstandige functie in een dynamische kleine organisatie, waar je als mens een verschil kunt maken. Het salaris bestaat naast een vast salaris uit een aantrekkelijke bonusstructuur.

Kom jij ons team versterken?
Als jij ons team kan versterken nodigen we je uit om je motivatiebrief met bijbehorend cv en foto te mailen naar Medema@Eurosteriel-medical.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bram Medema, Salesmanager Eurosteriel Medical via nummer 06-28327487