GRIP-LOK® 3601CVC fixatiepleister voor centrale lijnen

 

De nieuwe Grip-Lok ® 3601CVC is een fixatiehulpmiddel welke sterk genoeg is om katheters vast op de plaats te houden en toepasbaar is bij bijna iedere patiënt. Deze Grip-Lok is voorzien van een sterke kleef laag waardoor u de Grip-Lok kunt gebruiken voor een breed scala hubs gemaakt van siliconen en andere plastic verbindingen. Het is een alternatief voor het hechten van centrale lijnen omdat het beter de centrale lijnen op zijn plaats zal houden dan hechtingen, het is comfortabeler en gemakkelijker toe te passen.

De GRIP-LOK® 3601CVC is ontworpen om een stabiele bevestiging, zonder hechtingen op de bevestigingspunten van de katheter, te leveren wat onnodig trekken voorkomt en voor meer gemak zorgt voor de patiënt.

Alle Grip-Lok producten zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de eisen die gesteld worden aan fabrikanten die katheter fixatiehulpmiddelen maken zoals vermeld in de 2006 Infusion Nursing Standards of Practice. Door gebruik te maken van de juiste fixatiemiddelen voorkomt u dat de patiënt langer in het ziekenhuis moet blijven, verminderd u katheter-gerelateerde infecties in het bloed en de kans op een prikaccident.

 

 

 

Bestelinformatie

Product Beschrijving
3601CVC Grip-Lok CVC fixatiepleister
Steriel, per stuk verpakt, 100 per doos

Product kenmerken:

  • Eenvoudig aan te brengen, te inspecteren en aan te passen.
  • Hypoallergeen, ademend en latex-vrij om het risico op allergische reacties en huidirritatie te verminderen.

Specificaties:

Product lengte 8.9 cm
Tube dikte range N/A
Materiaal Ademend hypoallergeen huidfixatie pleister
Latex vrij Bevat geen natuur rubberen latex materialen.
Niet vervaardigd, behandeld of verwerkt met een natuurlijke rubber latex materialen.
Land van herkomst USA
Sterilisatie methode Gamma